ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Προγραμματισμός του προεγχειρητικού σχεδιασμού και των αποτελεσμάτων των ασθενών

Μεταμορφώστε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τα δεδομένα των ασθενών με μια απλή προβολή 360º της ανατομίας του ασθενούς σας. Βελτιώστε τη διάγνωση και το πλαίσιο της παθολογίας του ασθενούς και αυξήστε την κατανόηση και τη συγκατάθεση του ασθενούς.

Μια νέα εποχή

στην ιατρική απεικόνιση

Πλέον σας δίνεται η δυνατότητα να αλληλεπιδράτε με τα δεδομένα των ασθενών, μέσω μίας προβολής 360 μοιρών της ίδιας τους της ανατομίας κάνοντας την διάγνωση αποτελεσματικότερη. Με αυτό τον τρόπο γίνεται ευκολότερη η κατανόηση της παθολογίας του ασθενούς για εσάς αλλά και για τον ίδιο, παίρνοντας έτσι την συγκατάθεση του.

  • Προεγχειρητικός προγραμματισμός
  • Χειρουργική προσομοίωση
  • Εσωτερική επικοινωνία
  • Λήψη συναίνεσης ασθενούς
  • Μειωμένος χρόνος και κόστος χειρουργικής επέμβασης

Η Axial3D διευκολύνει την πρόσβαση σε εκτυπωμένα μοντέλα 3D για συγκεκριμένους ασθενείς. Μπορούμε να δημιουργήσουμε και να στείλουμε ένα τρισδιάστατο τυπωμένο μοντέλο από τις εικόνες 2D CT ή MRI εντός 48 ωρών – επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, τους ασθενείς σας.

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Συνεργαζόμαστε με ιατρούς από όλες τις ειδικότητες για να διασφαλίσουμε το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας των ασθενών …

Τραύμα & Ορθοπαιδικοί

Καρδιοθωρακική Χειρουργική

Νευροχειρουργική

Στοματική & γναθοπροσωπική χειρουργική

Γενική χειρουργική

Ουρολογία

Τα οφέλη της χρήση ενός απλού 3D ανατομικού μοντέλου
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

Κρατώντας το αντίγραφο στα χέρια μας, έχουμε πλήρη εικόνα πραγματικής ανατομίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΗ

Η κατανόηση της πάθησης γίνεται ευκολότερη για ασθενείς, όταν τους φέρουμε σε επαφή με τρισδιάστατα μοντέλα της δικής τους ανατομίας. Αυτό, βοηθάει επίσης στην ευκολότερη συγκατάθεση τους.

 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ

Τα τρισδιάστατα τυπωμένα μοντέλα για συγκεκριμένους ασθενείς υποστηρίζουν φυσικές προσομοιώσεις χειρουργικής επέμβασης. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και αυξάνει την αυτοπεποίθηση των χειρουργικών ομάδων.

ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Κατά μέσο όρο, η μελέτη των τρισδιάστατων μοντέλων πριν το χειρουργείο εξοικονομεί 30-60 λεπτά, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μας σώσει έως και 5+ ώρες.

Ξεχάστε τις ακριβές εγκαταστάσεις και εξοπλισμούς. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι μια σύνδεση στο Διαδίκτυο, ένας δωρεάν λογαριασμός axial3D και τα δεδομένα του ασθενούς σας. Θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα.

  1. Ανεβάστε τις σαρώσεις ασθενών μέσω του σάιτ μας για να λάβετε μια άμεση προσφορά.
  2. Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα αναλάβει, μετατρέποντας τις δισδιάστατες σαρώσεις σας σε ένα ακριβές τρισδιάστατο μοντέλο ρεπλίκα.
  3. Σας στέλνουμε το τρισδιάστατο τυπωμένο μοντέλο, σε μόλις 48 ώρες.
  4. Η χειρουργική ομάδα και οι ασθενείς σας επωφελούνται έχοντας πλέον μια πιο άμεση επικοινωνία, αυξημένη διορατικότητα και λιγότερο χρόνο στη χειρουργική επέμβαση.

’Έχοντας μια τρισδιάστατη εκτύπωση της ανατομίας του ασθενούς στο χέρι μου, έχω ένα επιπλέον επίπεδο κατανόησης που απλά δεν είναι δυνατό με 2D ή 3D εικόνες στην οθόνη. Μπορώ να σχεδιάσω τη χειρουργική επέμβαση λεπτομερώς, λαμβάνοντας υπόψη την καλύτερη προσέγγιση στο πιθανό πρόβλημα, πριν μπω στην αίθουσα του χειρουργείου.’’

-Δρ Tim Brown Σύμβουλος Χειρουργός Μεταμόσχευσης, Νοσοκομείο Μπέλφαστ

Διεύθυνση

Λεωφ. Μεσογείων 219, Αθήνα 115 25

Επικοινωνία