Νευροχειρουργική

Προγραμματισμός του προεγχειρητικού σχεδιασμού για την αποτελεσματικότερη θεραπεία των ασθενών στη Νευροχειρουργική

Μεταμορφώστε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τα δεδομένα των ασθενών με μια απλή προβολή 360º της ανατομίας του ασθενούς σας. Βελτιώστε τη διάγνωση και το πλαίσιο της παθολογίας του ασθενούς και αυξήστε την κατανόηση και τη συγκατάθεση του ασθενούς.

Μια νέα εποχή

στην ιατρική απεικόνιση

Πλέον σας δίνεται η δυνατότητα να αλληλεπιδράτε με τα δεδομένα των ασθενών, μέσω μίας προβολής 360 μοιρών της ίδιας τους της ανατομίας κάνοντας την διάγνωση αποτελεσματικότερη. Με αυτό τον τρόπο γίνεται ευκολότερη η κατανόηση της παθολογίας του ασθενούς για εσάς αλλά και για τον ίδιο, παίρνοντας έτσι την συγκατάθεση του.

  • Προεγχειρητικός προγραμματισμός
  • Χειρουργική προσομοίωση
  • Εσωτερική επικοινωνία
  • Λήψη συναίνεσης ασθενούς
  • Μειωμένος χρόνος και κόστος χειρουργικής επέμβασης

Η Axial3D διευκολύνει την πρόσβαση σε εκτυπωμένα μοντέλα 3D για συγκεκριμένους ασθενείς. Μπορούμε να δημιουργήσουμε και να στείλουμε ένα τρισδιάστατο τυπωμένο μοντέλο από τις εικόνες 2D CT ή MRI εντός 48 ωρών – επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, τους ασθενείς σας.

Μερικές από τις κύριες εφαρμογές της εκτύπωσης 3D στη νευροχειρουργική περιλαμβάνουν:
  • Εικονοποίηση όγκου
  • Αγγειακή εκτίμηση
  • Νευρολογικό τραύμα
  • Εκ γενετής παραμόρφωση

 

Πώς χρησιμοποιούνται τα τυπωμένα μοντέλα 3D;

Η φροντίδα στην καρδιολογία με άλλη ματιά

Ανακαλύψτε πώς τα ανατομικά μοντέλα του Axial3D προσφέρουν πραγματικό αντίκτυπο στους καρδιολόγους και βελτιώνουν τη φροντίδα των ασθενών.

Προσωποποιημένο 3D μοντέλο βοηθάει τον ασθενή να κατανοήσει τη διαδικασία της θεραπείας στην οποία θα υποβληθεί.

Η ιστορία ενός ασθενούς που παρουσίασε έναν αργό αναπτυσσόμενο όγκο – μια κολλοειδή κύστη, την οποία οι χειρουργοί σχεδίαζαν να αφαιρέσουν.

Κερδίζοντας την συγκατάθεση του ασθενούς πριν απο το χειρουργείο

Η ιστορία ενός σαρανταπεντάχρονου άνδρα που εμφάνισε μηνιγγίωμα. Έναν όγκο που σχηματίζεται από μεμβράνες, καλύπτοντας ένα τμήμα του εγκεφάλου αλλά και της σπονδυλικής στήλης

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο αποτράπηκε με βοήθεια ενός 3D τυπωμένου μοντέλου

Η ιστορία του πως βοήθησε ένα τρισδιάστατο μοντέλο στην κατανόηση του προβλήματος από τον ασθενή, στην συγκατάθεση του αλλά και στην χειρουργική επέμβαση ανευρύσματος του στις ΗΠΑ.

‘’Το να μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μοντέλο 3D και να το κρατάς στα χέρια σου πριν από τη χειρουργική επέμβαση είναι πολύ διορατικό για τον ασθενή – τους βοηθά να κατανοήσουν τους χειρουργικούς επεμβατικούς κινδύνους και τα οφέλη. Τα τρισδιάστατα μοντέλα έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν τα ποσοστά συναίνεσης του ασθενούς και βοηθούν στην κατανόηση του σχεδιασμού της διαδικασίας από τον ασθενή.’’

 

Matthew Lawson, MD

Νευροχειρουργός, ιατρικός διευθυντής εγκεφαλικών

Διεύθυνση

Λεωφ. Μεσογείων 219, Αθήνα 115 25

Επικοινωνία