Καρδιολογία

Προγραμματισμός του προεγχειρητικού σχεδιασμού και των αποτελεσμάτων των ασθενών στην Καρδιολογία

Μεταμορφώστε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τα δεδομένα των ασθενών με μια απλή προβολή 360º της ανατομίας του ασθενούς σας. Βελτιώστε τη διάγνωση και το πλαίσιο της παθολογίας του ασθενούς και αυξήστε την κατανόηση και τη συγκατάθεση του ασθενούς.

Μια νέα εποχή

στην ιατρική απεικόνιση

Πλέον σας δίνεται η δυνατότητα να αλληλεπιδράτε με τα δεδομένα των ασθενών, μέσω μίας προβολής 360 μοιρών της ίδιας τους της ανατομίας κάνοντας την διάγνωση αποτελεσματικότερη. Με αυτό τον τρόπο γίνεται ευκολότερη η κατανόηση της παθολογίας του ασθενούς για εσάς αλλά και για τον ίδιο, παίρνοντας έτσι την συγκατάθεση του.

  • Προεγχειρητικός προγραμματισμός
  • Χειρουργική προσομοίωση
  • Εσωτερική επικοινωνία
  • Λήψη συναίνεσης ασθενούς
  • Μειωμένος χρόνος και κόστος χειρουργικής επέμβασης

Η Axial3D διευκολύνει την πρόσβαση σε εκτυπωμένα μοντέλα 3D για συγκεκριμένους ασθενείς. Μπορούμε να δημιουργήσουμε και να στείλουμε ένα τρισδιάστατο τυπωμένο μοντέλο από τις εικόνες 2D CT ή MRI εντός 48 ωρών – επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, τους ασθενείς σας.

Παραδείγματα περιπτώσεων χρήσης για ιατρική εκτύπωση 3D στην καρδιολογία και καρδιοχειρουργική περιλαμβάνουν:
  • Συγγενή ελαττώματα
  • Αγγειακές παθολογίες
  • Σηπτικά ελαττώματα
  • Εφαρμογή βαλβίδων

Πώς χρησιμοποιούνται τα τυπωμένα μοντέλα 3D;

Η φροντίδα στην καρδιολογία με άλλη ματιά

Ανακαλύψτε πώς τα ανατομικά μοντέλα του Axial3D προσφέρουν πραγματικό αντίκτυπο στους καρδιολόγους και βελτιώνουν τη φροντίδα των ασθενών.

3D μοντέλο που χρησιμοποιείται για την καθοδήγηση της διαστολής μπαλονιού διακαθετήρα σε νεαρούς ενήλικες

Ένας άνδρας ασθενής παρουσίασε μια τρύπα στο κοιλιακό διάφραγμα, το τοίχωμα που χωρίζει τους κάτω θαλάμους της καρδιάς, επιτρέποντας στο αίμα να περάσει από την αριστερή στη δεξιά πλευρά της καρδιάς.

3D μοντέλο βοηθάει στον προσχεδιασμό της εγχείρησης και στην κατανόηση της διαδικασίας απο τον ασθενή που εμφάνισε προσάρτημα στον αριστερό κόλπο της καρδιάς

Ένας ασθενής παρουσίασε ένα αριστερό κολπικό προσάρτημα. Η ακριβής τοποθεσία ήταν δύσκολο να βρεθεί μόνο με αξονικές τομογραφίες, οπότε ο χειρουργός ζήτησε ένα 3D εκτυπωμένο ανατομικό μοντέλο από την Axial3D για να δώσει μια σαφέστερη κατανόηση του προβλήματος.

Κλινική ομαδα χρησιμοποιει 3D μοντέλο για τη μείωση του κινδύνου σε χειρουργείο ανοιχτης καρδιας

Η Axial3D εκτύπωσε ένα ακριβές τρισδιάστατο μοντέλο 1: 1 της καρδιάς του ασθενούς για να βοηθήσει μια κλινική ομάδα να απεικονίσει την εγγύτητα μεταξύ των αγγειακών δομών. Η πρόσβαση στο μοντέλο μείωσε τον κίνδυνο στεφανιαίας συμπίεσης και πιθανών επιπλοκών κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης.

Διεύθυνση

Λεωφ. Μεσογείων 219, Αθήνα 115 25

Επικοινωνία