ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ

εμβρυομητρική (ή περιγεννητική) ιατρική

Ορίζεται ο κλάδος της Μαιευτικής-Γυναικολογίας που επικεντρώνεται στην προστασία της υγείας του εμβρύου και της εγκύου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Είναι ένας τομέας που γνωρίζει ταχεία εξέλιξη και υπόσχεται πλήρη προγεννητικό έλεγχο για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία πιθανών επιπλοκών. Σκοπός της ιατρικής είναι να εξασφαλιστεί η ομαλή ανάπτυξη και η καλή υγεία του εμβρύου.

Η πλειονότητα των κυήσεων εξελίσσονται χωρίς προβλήματα και τα νεογέννητα είναι υγιή και δυνατά. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, παρουσιάζονται επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πρόωρος τοκετός, ενδομήτρια καθυστέρηση της ανάπτυξης, προεκλαμψία, διαβήτης της κύησης, χρωμοσωμικές ανωμαλίες, γενετικά σύνδρομα και ανατομικές εμβρυϊκές ανωμαλίες είναι μερικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και απαιτούν άμεση διάγνωση, συμβουλευτική και θεραπεία.

Η ταυτόχρονη χειρουργική επέμβαση σε μια μητέρα και το αγέννητο παιδί της μπορεί να είναι δύσκολη και απρόβλεπτη. Για να δώσουμε στους χειρουργούς ακόμη περισσότερες πληροφορίες πριν από τη χειρουργική επέμβαση, χρησιμοποιούμε απεικόνιση μαγνητικής τομογραφίας και υπερήχων μαζί με τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης για να δημιουργήσουμε ένα πρωτοποριακό λεπτομερές μοντέλο που επιτρέπει στους χειρουργούς να προγραμματίσουν τις απαραίτητες διαδικασίες εκ των προτέρων, να εντοπίσουν πιθανών εμπόδια και να μειώσουν των οποιοδήποτε κίνδυνο που μπορεί να εμφανιστεί.

Ένα κομμάτι μοναδικής τέχνης

Τα τρισδιάστατα τυπωμένα μοντέλα εμβρύων, είναι πραγματικά ένα κομμάτι μοναδικής τέχνης. Μια ανάμνηση από τα χρόνια που το μωρό μεγάλωνε στη μήτρα της μαμάς. Αυτό το μικρό ον θα είναι εκεί σύντομα για να διαταράξει και να εμπλουτίσει τη ζωή σας, γεμίζοντας σας όμορφα συναισθήματα!

Το anatomy3d προσφέρει το πραγματικό μοντέλο ενός τυπωμένου τρισδιάστατου εμβρύου. Δεν μετατρέπουμε από δισδιάστατο σε τρισδιάστατο και δεν κάνουμε 3D μοντελοποίηση. Δημιουργούμε ένα καθαρό μοντέλο εμβρύου 3D με βάση τα πραγματικά δεδομένα όγκου από υπερήχους. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα τρισδιάστατο υπερηχογράφημα που μπορείτε προμηθευτείτε με μια συνεδρία στην εκάστοτε κλινική που προσφέρει την υπηρεσία.

Διεύθυνση

Λεωφ. Μεσογείων 219, Αθήνα 115 25

Επικοινωνία